Derrota con sabor a victoria y agradecimientos!

Lluís Cortes/ Instagram
No ha podido ser la Selección Catalana Sub-18 ha caído en la final frente a Madrid, por 1 a 4. Lluís Cortés su seleccionador se ha mostrado contento y agradecido en las redes sociales. Y no es para menos, ha conseguido conjuntar un nuevo grupo de jugadoras, junto con el excelente trabajo del staff técnico, desde FUTFEMCAT queremos daros la enhorabuena.


“El éxito es el resultado de la perfección, trabajo duro, aprender del fracaso, lealtad y persistencia.” Colin Powell.

"Acabem la temporada com a subcampiones d'Espanya. Només qui hagi vist el partit sap la realitat: excel.lent primera part, però l'esforç de divendres ens ha passat factura als últims 30'. Diuen que el cementiri està ple de valents, i estic orgullosíssim de ser un d'ells.
Gràcies a tot l'staff: Marc, Vidal, Agus, Dídac, Toni, Anna (fisio), Anna (doc), Jordi Guillén i Elena per fer-ho tot una mica més fàcil. I com no a tu, Jordi, per ser un suport incondicional. Els dos gols de la fase final són teus i ho saps.
Gràcies a totes les jugadores. Hem aconseguit formar un equip impressionant i heu estat un exemple tan dins com fora del camp. Gràcies per creure en nosaltres i només desitjo haver-vos ajudat a crèixer com a jugadores i segur que el futbol ens torna a creuar en el camí.
Gràcies a tota la gent que ha confiat en nosaltres, que ha cregut que ho podíem aconseguir, perquè la seva força ens ha ajudat a competir millor.
I gràcies Anna per la paciència, per aguantar tot el que suposa preparar els campionats: diumenges de futbol, hores a l'ordinador analitzant vídeos, viatges per tota Catalunya i dies fora de casa. Aquesta medalla també és teva".

Lluís Cortés CavaCon la tecnología de Blogger.