Opinió: Retrobar-se amb la victòria


Quan ja pensàvem que tindríem els diumenges per “gaudir-los” d’una manera diferent a la d’anar de camp en camp com ho hem vingut fent els darrers mesos….
Quan ja pensàvem que aquesta temporada no tornaríem a veure-les vestir de verd i blanc trepitjant la gespa del Fontetes…

Quan ja pensàvem que no tornaríem a sentir els crits d’en Toni donant instruccions a les noies que estan al terreny de joc i, de retruc, espavilant a algú mig adormit o despistat a la graderia…
Quan ja pensàvem que no caldria tornar a alegrar-nos o entristir-nos amb elles, vet aquí (com si fos el començament d’un conte) que apareix el “flayer” que ens diu que tenim una nova cita. Jugaran la Copa Catalunya i, en primera ronda, es creuran com a locals amb un ja conegut Sant Andreu.

Els i les que vam creure que potser era l’ocasió per treure’ns el regust amarg del darrer partit de lliga, no ens ho vam pensar dues vegades i un bon nombre d’incondicionals ens situàvem al voltant del terreny de joc per veure si es materialitzava la victòria. No vam estar desencertats o desencertades.


Amb un 11 inicial una mica diferent al que acostumem a veure, s’inicien els primers 45 minuts del partit i que són els que van necessitar les verdes, mitjançant els peus de Vane, per avançar el marcador i eliminar de la competició a l’equip contrari. També en aquesta primera mitja part vàrem veure com la llarga temporada està passant factura al físic i tant Chich com Didi vam haver de deixar el terreny de joc. Esperem veure-les en el proper.

La segona meitat del matx no va moure el resultat però va permetre certificar que estem davant d’un dels equips més “nets”, esportivament parlant, de la competició, no donant molta feina a l’àrbitre a l’hora de xiular les faltes.
Cal tornar a felicitar-les. A tot l’Equip en general, a Vane en particular i a la Defensa en especial. Gran Bloc!!
Som-hi Verdes!!!

Font: CFC.cat
Con la tecnología de Blogger.